miércoles, 2 de febrero de 2011



1.A. Crea un personatge: 

Qui és aquesta dona? La dona. Què nom? Aina.
És casada, separada, vídua, soltera? Separada. Té fills? No té cap fill. És una dona sana? Si.
És la senyora de la casa? Si. Una criada? No L'amant? No
Què fa? Mira el paisatge esperant amem si torna el seu home... Descansa de la neteja? No. Espera l'estimat?  Si. Pensa? Què mai més tornarà.
Quin caràcter creus que té? És feliç, està trista? Ara mateix està triste.
...

1. B. Escriu una història amb la protagonista creada. A la història ha d'aparèixer el moment en què està a la finestra.  Mínim 25 línees.

En aquesta imatge apareix una dona que esta a la finestra de la seva habitació, és nom Aina. En aquets moments n'Aina esta separada i sense fills. El seu home va sortir una nit de festa amb amics i amigues i va resultar que aquella nit el seu home li va posar les banyes amb una noia. Ell li va oculta uns cuants de dies fins que ella va començar a sospechar de que havia fet algo aquella nit i ho va demanar a una amiga que havia estat allà aquell dia i li va contar tot el que havia passat. Cuan va arribar a casa la n'Aina li va demanar explicacions al seu home i ell li ocultava i li deia mentides com mentres no havia fet res amb aquella noia. Ella no s'ho podia creure perquè ella esta i estava molt enamorada d'ell i no s'esperava que li fes això, mai s'ho hauria pensat que li fes. A ella li va fer molt de mal que li posas les banyes i a damunt li ocultas i li digues mentides de que ell no havia fet res amb aquella noia. Ella va tornar insistir a xerrar amb aquella dona que li havia contat tot alló. Després de que li digués tot allò una altre vegada, va tornar a xerrar amb el seu home i va decidir que ho deixasin. N'aina és una persona molt sana perquè no fuma ni bou alcohol ni drogues ni res. Ella no és cap criada sinó que és la dona de la casa. Ella no descansa de la neteja sinó que mira per la seva finestra a veure si tornarà el seu home a casa perquè vol que li doni explicacions de lo que li va fer, perquè va marxar sense donar-li cap explicació de res. Ella pensa que mai més tornara a casa per donar-li explicacions. Trob que té un caracter fort per aguantar lo que ha aguantat. Està molt trista perquè ara mateix ha quedat tota sola, sense l'ho que més estimava a n'aquest món.



L'ACTIVITAT CONTINUARÀ...


No hay comentarios:

Publicar un comentario